Razpis za sprejem in podaljšanje bivanja študentov visokošolskega študija v študentskih domovih in pri zasebnikih za študijsko leto 2017/18

Vse, ki vas zanima bivanje v študentskih domovih obveščamo, da je bil objavljen Razpis za sprejem in podaljšanje bivanja študentov visokošolskega študija v študentskih domovih in pri zasebnikih za študijsko leto 2017/2018. Celotno besedilo razpisa je objavljeno na povezavi: http://www.stud-dom-lj.si/razpis-javna-objava/2017/06/01/razpis-za-sprejem-podaljsanje-bivanja-studentov-visokosolskega.

Prošnjo za sprejem ali podaljšanje bivanja študent visokošolskega študija odda od 1. junija do 16. avgusta 2017 preko elektronske vloge na spletnem portalu eVŠ http://portal.evs.gov.si/bivanje/.

Z oddajo prošnje ne odlašajte do zadnjega dne!

Da pa se boste lahko na lastne oči prepričal,i, kaj vse vam bivanje v Študentskem domu Ljubljana lahko ponudi, vas v četrtek, 15. junija 2017, med 10. in 14. uro, vabimo na DAN ODPRTIH VRAT Študentskega doma Ljubljana, ki bo potekal v Rožni dolini, na naslovu Svetčeva ulica 9, 1000 Ljubljana.

Dogodek bo športno in zabavno obarvan, na informativnih stojnicah pa boste zvedeli vse, kar vas zanima o bivanju v študentskih domovih. Organiziran bo ogled izbranih nastanitvenih kapacitet, seznanili pa se boste lahko tudi z dejavnostmi vrtičkarske sekcije Študentskega doma Ljubljana in delovanjem Študentskega sveta stanovalcev ter tako iz prve roke izvedeli, kakšne izkušnje imajo sovrstniki z bivanjem v Študentskem domu Ljubljana. Seveda pa dan odprtih vrat ne bo zgolj informativnega značaja, saj bo v času prireditve za vse obiskovalce kot tudi obstoječe stanovalce zavoda, organiziran zanimiv športni program. Ob 10. in 12. uri bo na zelenici poleg vadbenih stojal potekala vodena vadba zumbe, na katero se lahko prijavite preko spodaj navedenih povezav, preizkusili pa se boste lahko tudi v hoji po gurtni (slackline) in/ali strelastiki.